Home

Sportkantines dicht

dinsdag 29 september 2020

Eén van de aangescherpte maatregelen van het Nederlands kabinet in verband met de coronacrisis, is de sluiting van sportkantines; een maatregel die ingaat op dinsdag 29 september om 18.00 uur. De maatregel blijft in ieder geval de komende drie weken van kracht.

Voor sv O.K.K. betekent deze maatregel dat wij onze bar moeten sluiten en er dus geen consumpties meer verstrekt mogen worden.
Ook het nuttigen van eigen meegebrachte consumpties is niet toegestaan.
De sluiting van de bar heeft voor onze vereniging ook gevolgen voor de openingstijden.
De vereniging zal op Maandag- en Donderdagavond geopend zijn van 19.30 tot 22.00 uur.
Op Vrijdagavond en Zondagochtend is de vereniging gesloten.


Indien u lid wilt worden van onze vereniging dient u zich aan te melden via het contactformulier. I.v.m. de huidige coronamaatregelen kan het enige tijd duren voordat u een uitnodiging ter kennismaking ontvangt.

Welkom bij Schietsportvereniging Oefening Kweekt Kunst. Op deze website vindt u informatie over de schietsport en onze vereniging.


De schietsport is een sport die kan worden beoefend door iedereen van 9 tot 90 jaar. Zo ook binnen de 300 leden van onze vereniging. We hebben jeugdleden vanaf 10 jaar en ons oudste lid is 89 jaar. Een sport voor iedere leeftijd dus.


Sv O.K.K. heeft 10 meter banen voor de luchtdisciplines, 12 meter banen voor de klein kaliber disciplines, 25 meter banen voor pistool en een 50/100 meter baan voor klein- en groot kaliber disciplines. Ook kunt u historisch wapen schieten binnen onze accommodatie.


Word ook vrienden met ons op Facebook

facebook-like