Home

Versoepelingen Corona:

Tijdens de persconferentie van het kabinet op 18 juni 2021 zijn verdere versoepelingen in Nederland per 26 juni 2021 in verband met de corona-pandemie bekend gemaakt. Zo is het dragen van mondkapjes alleen nog in binnenruimtes verplicht wanneer daar niet de 1,5 meter afstand in acht genomen kan worden.
Het gebruik van een reserveringssysteem is niet meer verplicht. Wel is er nog steeds een registratieplicht, maar voor schietsportverenigingen geldt dat altijd al omdat alle leden en introducés worden vermeld in het presentieregister of het introducéregister.
De basismaatregelen blijven gelden:
Houd 1,5 meter afstand.
Was vaak je handen. Hoest en nies in je elleboog.
Klachten? Blijf thuis en laat je direct testen.


Het is bij onze vereniging niet mogelijk om zonder lidmaatschap te komen schieten. Ook het afstellen van jachtwapens is zonder lidmaatschap niet mogelijk. Indien u lid wilt worden van onze vereniging dient u zich aan te melden via het contactformulier. I.v.m. de huidige coronamaatregelen kan het enige tijd duren voordat u een uitnodiging ter kennismaking ontvangt.

Welkom bij Schietsportvereniging Oefening Kweekt Kunst. Op deze website vindt u informatie over de schietsport en onze vereniging.


De schietsport is een sport die kan worden beoefend door iedereen van 9 tot 90 jaar. Zo ook binnen de 300 leden van onze vereniging. We hebben jeugdleden vanaf 10 jaar en ons oudste lid is 89 jaar. Een sport voor iedere leeftijd dus.


Sv O.K.K. heeft 10 meter banen voor de luchtdisciplines, 12 meter banen voor de klein kaliber disciplines, 25 meter banen voor pistool en een 50/100 meter baan voor klein- en groot kaliber disciplines. Ook kunt u historisch wapen schieten binnen onze accommodatie.


Word ook vrienden met ons op Facebook

facebook-like